[Puisi] Geguritan

Ge-gu-ri-tan
dening : Junaidi

Geguritan sing tak gawe iki
Guneman ati lan rasaku
Rining dalan uripku
Tan saya suwe kok tansaya rancu

Genah ra nggenah durung tak pikirna, duh
Gusti, kula ntuwun pangapurane
Ri-ri dosa iki wis akeh nyeprut awakku
Tanda pangabektiku iki mung pangucap tobat

Kabeh iku durung bisa ngowah tumindakku
Yen mung nganggo geguritan lan donga
tanpa laku

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s